تماس با آموزشکده مهارت و کارآفرینی : 33664172-031    فاکس : 33660209-031
Language : FA |

سامانه آموزشیار

راهنمای جامع پذیرش دانشجویان جدید

پذیرفته شده گرامی، پذیرش شما را دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر (دانشکده مهارت و کارآفرینی) تبریک عرض می نمایم. با توجه به شروع فرایند ثبت نام به صورت الکترونیکی لازم است به نکات ذیل توجه فرمایید.

۱- پذیرفته شدگان بدون آزمون می بایست از روز یکشنبه ۲۱ دی ماه با مراجعه به سامانه آموزشیار (از طریق لینک موجود در این صفحه) مطابق جدول زمانی اعلام شده در این سامانه نسبت به ثبت اطلاعات و تکمیل پرونده الکترونیکی خود به صورت مجازی اقدام کنند.

۲- پس از مراجعه به سامانه آموزشیار و تشکیل و تکمیل پرونده الکترونیکی، به منظور احراز هویت، تحویل مدارک و فرم های ثبت نام، پرداخت شهریه، تحویل پرونده و… به دانشکده مراجعه نمایید.

۳- مدارک لازم جهت احراز هویت، ثبت نام و تشکیل پرونده همچنین مراحل ثبت نام حضوری را از طریق سامانه آموزشیار دانلود نمایید.

اعلام خواهد شد.

سامانه آموزشیار

همچنین ببینید

اعطای وام صندوق رفاه به دانشجویان